Bemutatkozás

.

Mindig is közel álltunk a mezőgazdasághoz és az állatokhoz, ezért foglalkoztatott minket a gondolat, hogy önálló gazdaságot létesítsünk, ahol lesz hely a két lányunk, és a bővülő család számára. Végül 2007-ben adtuk fel a városi életet Vácon, és költöztünk ki az onnan a 25 kilométerre fekvő barátságos, kicsi faluba, Ősagárdra.
Itt egy legelőterületet vásároltunk a falu szélén, az erdő alatt, amelyet később Piszke-tanyának neveztünk el.
A családi gazdaság építése közben több irányt próbáltunk, sokféle haszonállattal foglalkoztunk, mire megtaláltuk, hogy csak a kecskékkel és a sajtkészítéssel szeretnénk foglalkozni. Eleinte csak friss kecskesajtokat készítettünk, majd később az érlelt sajtok is egyre nagyobb szerepet kaptak. A stabil, fejős anyakecske-állományunk létszáma hatvan feletti. Sok plusz munkát, de mégis nagy biztonságot ad, hogy a kecsketartás és a sajtkészítés mellett mi magunk, saját gépeinkkel termeljük meg a jó minőségű, réti széna és lucerna szálastakarmányt a tanya körüli földeken, amelyből teljesen önellátóak vagyunk. Az alaposság, a gondoskodás, az odafigyelés adja meg a tejünk, és így a sajtjaink tiszta ízét.
Széles termékpalettát készítünk, hogy a vásárlók igényeit kiszolgálhassuk: az érlelt sajtoktól kezdve a gomolyán át a kenhető, natúr és ízesített sajt- és zsendicekrémekig.


Hálásak vagyunk a lehetőségért, hogy bemutathatjuk családunk munkásságát és gyarapíthatjuk a helyi termékpalettát, és büszkén képviseljük a vidékünket a termelői piacokon, nagyszerű termelőtársainkkal karöltve.


Köszönjük a vevőink eddigi pozitív visszajelzéseit, és bízunk benne, hogy egyre több látogatóval találkozhatunk!

A Pullai Család

.